Herstelprogramma Narcisme

HERSTELPROGRAMMA VOOR BETROKKENEN VAN NARCISME

  • Heeft narcisme een rol gespeeld in jouw leven?Intactparacute
  • Ondervind je dagelijks de gevolgen hiervan ?

Geef je dan nu op voor het driemaandenprogramma Recovery waardoor je los gaat komen van de ander en de omstandigheden.

Recovery staat voor herstel maar ook voor het herwinnen en terugvinden van jezelf. Dat is de kern van dit programma.

Omgang met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis laat diepe sporen na. Vaak zelfs nog jaren nadat de relatie is verbroken. Er bestaat minder bekendheid  over wanneer je als kind hebt geleden onder een narcistische ouder of ander familielid. Wanneer dit niet is verwerkt kan je last houden van psychosomatische klachten die jouw leven ontwrichten. Vaak vergeet men dat emotionele misbruik hier aan ten grondslag ligt.

In een periode van 3 maanden kom je om de week een dagdeel van 2 ½ uur bij elkaar. Gedurende deze periode krijg je helder inzicht in wat de stoornis precies inhoudt, wat er precies in het contact gebeurt en wat de uitwerking daarvan is op jou. Je krijgt waardevolle handvaten om hier grote veranderingen in aan te brengen en duidelijke richtlijnen voor je herstel. Je krijgt weer verbinding met het levenspad dat voor je ligt en toekomstperspectief.

Voor degene die therapie volgen betekent dit programma een boost in je proces.

Recovery heeft impact op veel gebieden van je leven, zoals je gezondheid, levensvreugde, zingeving, autonomie, zelfvertrouwen, relaties, vriendschappen, inkomen, energie. Een agnesfidderpas1investering waard!!!

Data: meerdere keren per jaar wordt gestart met het programma Recovery op verschillende dagdelen. Bel voor informatie over de mogelijkheden: 06-14168752

Therapeut: Agnes Fidder Praktijk Intact