Cliënt vertelt

intactvertelt2.1“Van tijd tot tijd bevond ik mij in een dal die zich kenmerkte door negativiteit. Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel, maar ik kwam tot de conclusie dat de oorzaak voor deze ‘depressieve periodes’ in mijzelf lag. Alle negatieve dingen in het leven leken mij te overkomen, ik had er geen grip op en voelde mij een speelbal. Ik worstelde met frustratie, negatieve gevoelens en wat ik wilde leek niet te lukken. Mijzelf veranderen was te ambitieus, en ik besloot uiteindelijk om professionele hulp te zoeken.

Bijna per toeval kwam praktijk Intact op mijn pad. Zonder te weten hoe de weg zou gaan gingen we de uitdaging aan, op naar een beter leven! De therapie kenmerkte zich door het samen op weg gaan. Ontdekken wie ik ben en hoe ik zo ben geworden. Deze confrontatie met mijn verleden bracht een keerpunt in het proces. Praktische oefeningen waren een goede stimulans om situaties anders aan te pakken en om nieuwe positieve ervaringen op te doen onder begeleiding van mijn geduldige en begripvolle therapeut. Hierdoor is langzamerhand mijn gevoel voor zelfwaardering gaan groeien. Mijn doel voelde vaak te hoog gegrepen, maar het bleek mogelijk te zijn. Met hulp van de therapie kan ik steeds meer genieten van het leven. Ik heb weer grip!

De drempel om hulp te zoeken was voor mij erg hoog. Toch kan ik iedereen aanraden die worstelt met zichzelf of het leven om niet door te blijven modderen maar om hulp aan te nemen. En uit persoonlijke ervaring beveel ik Praktijk Intact zeer aan!”